un corazón lleno de estrellas

Estic llegint, l’últim llibre de l’Àlex Rovira, “un corazón lleno de estrellas”, me l’ha regalat la meva bona amiga Mònica i parla sobre el poder il·limitat del amor:

“Un libro imprescindible que nos enseña a volar hasta los confines de un universo donde la luz del amor todo lo puede, a través de un viaje por las diferentes dimensiones del corazón. Todas las clases del amor más incondicional, están en esta historia Bienvenido a la aventura más bella del mundo: amar.”

…. és la primera vegada que ploro llegint un pròleg.

Alex, és una manera molt maca de recordar-me quines són les diferents maneres d’estimar: l’amor romàntic, l’amor als fills, amor als amics, amor als animals, amor a la natura, amor a l’art, amor a un mateix …. amor a la vida !!!!. Però crec que te’n has deixat un d’important… amor a la família.

No parem d’estimar !!!

Anuncios

2 Respuestas a “un corazón lleno de estrellas

  1. Suposo que ja el coneixeràs però per si de cas t’informo. L’ofici de viure és un programa de psicologia pràctica i nova espiritualitat que s’emet de dissabtes i diumenges de 13 a 14 hores aCatalunya Ràdio. Està dirigit per Gaspar Hernàndez, hi col.labora l’Àlex Rovira.
    http://www.catradio.cat/seccio/1002/Quadern-de-notes-dAlex-Rovira/programa/1038/Lofici-de-viure
    Jo l’escoltava quan era cada dia al vespre, ara no puc. Però m’agradava molt. Mira que quan feien el minut de meditació i jo estava fent el sopar, em seia al tamboret de la cuina i feia el que deien a la ràdio!
    M. Dolors

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s