Lluç amb salsa verda

Ja he començat amb les meves classes de cuina … i estant al País Basc un dels plats obligats és el lluç amb salsa verda. La veritat es que es prepara en un moment i  a més és molt fàcil de fer.

Per si encara no l’heu fet mai us passo la recepta …. (per a 2 persones):

  • 4 rondaxes de lluç
  • 250 gr. de cloïsses (si són grans millor)
  • 100 ml de caldo de peix
  • 4 cullerades de vi blanc
  • 4 grans d’all
  • 3 cullarades de julivert picat
  • 1 cullarada de farina
  • 4 cucharades d’oli d’oliva
  • sal
  1. Netejar les cloïsses per a que treguin tota la sorra.
  2. Agafa una cassola amb oli i dóra els alls prèviament tallats molt fins.
  3. Tira una cullerada de farina i cuina-la durant mig minut.
  4. Afegeix el vi i el caldo de peix, i sala al teu gust.
  5. Afegeix el julivert.
  6. Sala les rodanxes de lluç per ambdós costats i afegeix el lluç a la cassola. Deixa 3 minuts per una de les cares
  7. Dóna-li la volta al peix i afegeix les cloïsses, 3 minuts més i …
  8. Voilà a menjar !!!!
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s