Participeu en la lluita contra la pobresa i la injusticia social ….

Sempre pensem en que ens agradaria participar en algún projecte solidari, i per una raó o una altra mai ho fem … ara pot ser un bon moment. La meva amiga Mònica, des de fa poquet col·labora a la comissió empresarial de l’Associació Casal dels Infants del Raval, promovent accions per aconseguir fons o simplement per fer d’altaveu per a què hagin més donacions. Si estas interessat pots assistissis a la 3ª Xarxa d’Empreses Ciutadanes del Casal del Raval que tindrà lloc el proper 2 de juny a les 18h, a l’Hotel Arts de Barcelona, on coneixeràs les accions i experiències de participació social i voluntariat.

Al Casal dels Infants es sostenen les vides de molts nens i joves que pengen d’un fil als barris de les nostres ciutats. Aquest fil es pot trencar. És una associació que actua en els barris més vulnerables per aconseguir millores concretes i duradores en educació, treball i família, en la qualitat de vida dels nens, joves i famílies en situació de risc o exclusió social. No són temps gens fàcils. La crisi, a ells, els afecta molt més perquè la seva situació és, ja de partida, molt vulnerable. Van ser els primers en entrar-hi i seran els darrers en sortir-ne.

Amb aquesta xarxa preten que les empreses s’involucrin en la lluita contra la pobresa i la injustícia social, serà un espai de trobada on podrem conèixer les accions i experiències de participació social i voluntariat.  Jo m’apunto, seguramente alguna cosa podré aportar … si t’animes vine el 2 de juny a les 18h, a l’Hotel Arts de Barcelona

Una respuesta a “Participeu en la lluita contra la pobresa i la injusticia social ….

Deja un comentario