Castell de montbui i la senyera

image

Des de fa dos anys i coincidint amb l’once de septembre es celebra al castell de montbui un representacio teatral nocturna per a donar a coneixer les llegendes que giren al voltant del castell i de la vila.

La més coneguda és la llegenda de Guifré el Pilós i l’escut de les quatre barres, que suposadament va tenir lloc molt a prop de Bigues i Riells. També n’hi ha d’altres com la del Moro Mussa, la de la Guisla de Montcada i les vuit-centes dones de l’harem de Mussa.

Des de aquí vull felicitar a Bigues i Riells per promoure aquesta iniciativa, donant a coneixer un castell encantador del s.x i unes llegendes d’allo mes interesants sobre les terres catalanes. Felicitar a tots els actors i a tots aquells qué heu participat de manera desinteresada. I sobretot encoratjar-vos per que any rere any pugueu continuar mostrant aquest espectacle i fer pasar una estona plena de magia a tots els espectadors.

Tambe va ser maco coneixer la historia del lloc on de petita anava sovint a jugar i de la qué no en sabía res…. aixxxx, inclus reconeixo haber-hi pintat a la paret …..

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s